Resultaat Sporting Wijchmaal - Lutlommel VV

Lutlommel VV heeft de drie punten meegebracht van de verplaatsing bij Sporting Wijchmaal. De overwinning leverde opnieuw 3 punten op, maar tevens ook de tweede periodetitel!

De score werd in de 8e minuut geopend dankzij een owngoal van Vermijl. Op slag van rust bracht Dilissen de stand op 0-2. Op 10 minuten tijd liep de leider verder uit dankzij doelpunten in de 70' minuut van Jacobs en tweemaal dankzij Vanpol in de 72' en 79' minuut.

SPW-LVV opst01

Doelpunten: 8' Vermijl  0-1, 44' Dilisen 0-2, 70' Jacobs 0-3, 72' Vanpol 0-4, 79' Vanpol 0-5

Wisselspelers: 65' Broekx (Terrasi), 68' Vanden Boer (Meeus), 73' Mendes Cascalvo (Boonen),  74' Scheelen (Knooren), 80' Maxhuni (Maes), 80' Vanderhoydonks (Van Driessen), 89' Kwashie (Bijloos)

Gele kaarten: 52' Dilisen

Scheidsrechter: Mathijs Claessen