Vrijwilligers

Jullie hebben het ongetwijfeld zelf ook al opgemerkt: Het aantal vrijwilligers op Lutlommel VV is eerder beperkt. De club is afhankelijk van de groep vrijwilligers om alle taken, opdrachten en activiteiten succesvol af te ronden. Om de groep vrijwilligers aan te vullen heeft het bestuur in 2019 beslist dat een deel van het betaalde lidgeld terugverdiend kan worden. Dit geldt met name voor de kantinewerking.
Dit idee werd gelanceerd om een win-win situatie te creëren voor de club alsook voor de leden. Wie wil er nu geen korting bedingen? En op die manier kan de groep vrijwilligers groeien en is het voortbestaan van de club ook een feit.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?
Je registreert je als vrijwilliger via de website voor de kantinewerking waar je de beschikbare maandelijkse planning kan terugvinden. Je klikt op de gewenste maand en daar vind je voor elk weekend een tabblad voor zaterdag en voor zondag. Via Google Drive kan je je dus registreren.
De registratie is de voorwaarde opdat je een deel van je inschrijvingsgeld kan terugverdienen.
Per vrijwilligersbeurt neem je een shift van 4 uur voor je rekening op zaterdag en/of zondag voor- of namiddag. Per beurt verdien je 20 € terug. Wanneer dus bijvoorbeeld twee ouders van een speler samen op een zaterdagvoormiddag komen helpen in de kantine, verdienen zij samen 40 € terug van het betaalde lidgeld van de speler. Komt 1 ouder 2 shiften helpen, wordt eveneens 40 € terug verdiend.
Op het einde van het seizoen wordt de afrekening gemaakt en dit bedrag zal verrekend worden bij de betaling van het lidgeld van het daaropvolgende seizoen.
We rekenen op een talrijke opkomst van (nieuwe) vrijwilligers opdat de leden nog lang van hun geliefkoosde hobby kunnen genieten.
Kom jij voortaan ook een handje helpen? We weten het ten zeerste te appreciëren.