Sponsors

 

K. Lutlommelse VV VZW


Lutlommel VV is een gewaardeerde club in Lommel, spelend op de velden gelegen aan de Konijnenpijp te Lutlommel. Een club waar prestatie en plezier hand in hand gaan, zowel voor de eigen leden als voor de bezoekende verenigingen uit de regio. De kantine is een welbekende, sportieve en populaire ontmoetingsplek voor veel mensen uit Lommel en omstreken. Netwerken gebeurt hier spontaan. LVV is een club met ca. 300 spelende leden. Daarnaast zetten zich een honderdtal niet spelende leden zich in om de werking van de club te garanderen.

Lutlommel VV komt in de competitie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond uit met een groot aantal ploegen in de volgende reeksen:

Eerste elftal (2e provinciale in een reeks met veel clubs uit de regio)
Provinciale reserven
Provinciale juniors – U21
Provinciale scholieren – U17
Gewestelijke scholieren
Provinciale kadetten – U15
Gewestelijke kadetten – U15
Provinciale miniemen – U12/U13
Gewestelijke miniemen – U12/U13
Provinciale preminiemen – U10/U11
Gewestelijke preminiemen – U10/U11
Provinciale duiveltjes – U8/U9
Gewestelijke duiveltjes – U8/U9
Debutantjes – U6/U7
Bovendien speelt een veteranenelftal in een vriendschappelijke competitie.

De accommodatie omvat 4 competitievelden en 4 oefenvelden, een kantine met receptieruimte, een staantribune en 2 vrij liggende gebouwen met in totaal 9 kleedkamers voorzien van douches en toiletten.

Om de kosten van dit alles te dragen steunt de club vooral op inkomsten via:

ticket verkoop van het eerste elftal en omhalingen van de jeugdploegen
​inkomsten van de kantine
activiteiten
lidgelden
sponsoring en reclame

Activiteiten die jaarlijks terugkeren bij LVV zijn:
Lutlommeldag, startdag jeugd, mosselfestijn, kerstfeest jeugd, vrijwilligersfeest, eetfestijn, afsluitdag jeugd, wedstrijd LVV – Lommel SK (Lutlommel kermis) en Lommel Trophy.
 

LVV en sponsoring

LVV heeft het geluk over onvermoeibare vrijwilligers te beschikken. Zonder de medewerking van deze vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn dat al onze leden op zaterdag en zondag hun wedstrijd kunnen spelen. Naast al het werk dat zij voor de club verzetten dragen deze mensen tevens sterk bij aan de ongekende sfeer, die hangt in en om de club.
Daarnaast zijn er bij LVV vele jeugdleden actief, die ieder weekend met veel overgave op de voetbalvelden actief zijn. Het faciliteren van de jeugd om zo goed mogelijk te presteren, kost echter veel geld. Om dit alles mogelijk te maken, is LVV sterk afhankelijk van sponsoren uit het (regionale) bedrijfsleven. Dankzij de inbreng van het regionale bedrijfsleven heeft LVV de mogelijkheden om hun leden de juiste voorwaarden te verschaffen voor zowel trainingen als de wekelijkse wedstrijden in het weekend. Daarnaast worden ook extra activiteiten mogelijk gemaakt zoals voetbalkampen, clinics, toernooien en vele andere activiteiten.
Bent u als ondernemer of particulier maatschappelijk betrokken? Geef LVV dan de kans om sportieve activiteiten voor haar leden te organiseren en wordt op enigerlei wijze sponsor van deze mooie vereniging.

Wat zijn de sponsor reclame mogelijkheden?

De sponsormogelijkheden op een rij:

 • Shirtsponsor eerste elftal, reserven en jeugd (shirt, mouw, broek, training, windbreker, coachjas of andere kledij)
 • Reclame op de sporttassen van alle teams
 • Reclame panelen (tribune, kantine, scorebord, ingang terrein)
 • TV-reclame in de kantine (televisieschermen in gesloten circuit)
 • Sponsoring wedstrijdreceptie
 • Sponsoring wedstrijdbal eerste elftal
 • Sponsoring wedstrijdbal jeugd
 • Reclame logo op correspondentie
 • Vermelding op de website
 • Vermelding wedstrijdblad
 • Verder staan wij open voor suggesties!

 

“Wat gebeurt er met mijn financiële bijdrage?”

We horen het u zeggen, en terecht. U wilt weten waaraan uw bijdrage wordt besteed. Vooropgesteld: De financiële middelen die u ter beschikking stelt, worden zo zorgvuldig mogelijk besteed. Daarbij moet u primair denken aan het faciliteren in al zijn facetten van de jeugdteams die op de velden actief zijn. Concreet wordt met uw sponsoring een bijdrage geleverd aan de volgende zaken:

 • Aanstelling van diplomeerde trainers / leiders / jeugdcoördinatoren
 • Training en opleiding vrijwilligers
 • Organisatie van activiteiten
 • Organisatie jeugdtoernooien
 • Onderhoud en verlichting velden, kleedkamers en kantine

 

Wat krijgen u en uw bedrijf ervoor terug?

Bedrijfsprofilering bij een sfeervolle en familiaire voetbalvereniging. Een vereniging die in de regio een goede naam geniet, opgebouwd door de juiste omgang van normen en waarden en respect hebben voor ieder individu. Door een bijdrage te leveren aan de sportieve prestaties van onze leden wordt uw naam op positieve wijze naar buiten gebracht. De shirts van LVV zijn een graag geziene partij op de regionale velden, en een bezoekje aan de Konijnenpijp wordt vaak als warm ervaren.
Bovendien krijgt u afhankelijk van het gesponsorde bedrag vrijkaarten voor wedstrijden van de eerste ploeg en een uitnodiging voor de receptie tijdens onze sponsordagen!

Interesse?

U kunt contact opnemen met Stijn Schrooten via sponsoring@lutlommelvv.be voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek inzake sponsoring van onze mooie club!