LVV - Sporting Grote Brogel

Voorafgaand aan de match tegen Sporting Grote Brogel mag de U7 van de thuisploeg een voorwedstrijd spelen om vervolgens voor de de wedstrijd van de eerste ploeg met de kampioenen te mogen oplopen.

LVV U7 oplopen

De eerste tegen de laatste in het klassement belooft niet meteen een heel spannende, maar wel een leuke wedstrijd te worden. De vraag die de meeste thuissupporters zich stellen: Rondt LVV de kaap van 100 gemaakte doelpunten?

Na 4 minuten opent Dilissen de score alvorens deze te verdubbelen in de achtste minuut. Nog 1 doelpunt van de 100e verwijderd. Uitgerekend kapitein Jacobs weet de honderdste van het seizoen voor LVV te scoren: 3-0 in de 13e minuut. Dat belooft een heel gezellig avondje voor de U7 te worden! En een lange avond voor de tegenstanders van Grote Brogel.

Maes legt de eindcijfers in de 85e minuut met de 11-0 vast. Dilissen scoort 5 maal, Vanpol 4 stuks, Jacobs en Maes elk 1 doelpunt. Vanpol heeft inmiddels 37 doelpunten gemaakt, Dilissen 19 en Jacobs 14 stuks.

Behalve de voorsprong van 22 punten, mag zeker ook het doelpuntensaldo gezien worden: 108 gescoord en slechts 24 tegen. De beste aanval en veruit de beste defensie in de reeks.

Uitslag LVV - SGB LVV - SGB 01

Mits de titel binnen is en met het oog op volgend seizoen krijgen enkele jongeren speelgelegenheid: Theuwis, Diepvens en Spapens krijgen speelminuten.

LVV - SGB 02

Doelpunten: 4' Dilissen 1-0, 8' Dilisen 2-0, 13' Jacobs 3-0, 29' Dilisen 4-0, 36' Vanpol 5-0, 43' Vanpol 6-0, 52' Dilissen 7-0, 63' Dilissen 8-0, 65' Vanpol 9-0, 75' Vanpol 10-0, 85' Maes 11-0

Gele kaarten: 52' Dilisen

Scheidsrechter: Kevin Lievens