Wedstrijd LVV - Eendracht Louwel

Het beloofde een spannende en leuke voetbaltopper te worden tussen de leider en de derde in de stand.
Waarom het bovendien een extra interessante wedstrijd beloofde te worden? Louwel was tot dusver de enige tegenstander die erin geslaagd is om van ons LVV te winnen dit seizoen. De spelers waren op revanche uit om de 3 punten thuis te houden! Het beloofde dus vooraf reeds een ware gladiatorenstrijd strijd te worden.

LVV - EL 01

Eendracht Louwel was duidelijk niet naar Lutlommel afgezakt om de 3 punten cadeau te geven. Het overwicht in de eerste helft was voor de bezoekers. De leider had niet echt een antwoord op het spel van Louwel, maar hield vrij goed stand. Tot Joren Caelen in de 35e minuut diep gestuurd werd en de bal mooi voorbij Creemers in de verste hoek plaatste: 0-1 voor Louwel. Meteen ook de ruststand.

LVV - EL 02

Na rust probeerde de leider zich beter in de wedstrijd te knokken. Het spel begon ook wat meer op en af te gaan en in de 65e minuut volgde de gelijkmaker door Brecht Swennen dit ten koste van alles wilde vermijden omdat er 2 LVV-spelers klaar stonden om diezelfde bal in doel te trappen. De gelijkmaker gaf de leider meteen goede moed wat resulteerde in aangenaam laatste half uur.

LVV - EL 03

Stilaan leek een gelijkspel het resultaat te worden, tot Gert Meeus in de 86e minuut de 2-1 scoorde. De leider door het dolle heen, maar met nog 5 minuten te gaan waren de 3 punten nog geen certitude. Louwel ging alsnog op zoek naar de gelijkmaker tot Niels Vanpol in de 91e minuut het verdicht bepaalde met de 3-1. De 3 punten blijven op LVV!

LVV - EL O4

Doelpunten: 35' Caelen 0-1, 65' Swennen 1-1 (owngoal), 86' Meeus 2-1, 91' Vanpol 3-1

Scheidsrechter: Juan Boelen