Niels Vanpol vanaf 2023-2024 T1 van LVV

‘Niels Vanpol wordt voetbalfluisteraar in de Konijnenpijp te Lutlommel’

Na het lopende seizoen zullen de wegen van Lutlommel VV en hoofdtrainer Johnny van Broekhoven scheiden na 3,5 seizoenen. Na 3,5 seizoenen acht de club de tijd rijp om een nieuwe wind te doen waaien in de Konijnenpijp. De nieuwe hoofdtrainer komt over van K. Sporting Wijchmaal, waar hij het voorbije seizoen aan de slag was als trainer/speler.

Niels is geboren in 1989 en zette zijn allereerste stappen in het voetbal bij K.V.V. Heusden-Zolder op op 6-jarige leeftijd. Na Heusden Zolder heeft hij achtereenvolgens bij K.V.K. Beringen, K.V.V. Weerstand Koersel, K. Eendracht V.V. Genenbos, K. Vrijheid Zolder, S.K. Nieuwe Kempen, K. Vrijheid Zolder, Juve Hasselt, K.V.V. Heusden-Zolder, K.Hechtel F.C en K. Sporting Wijchmaal gevoetbald.

In het seizoen 2016-2017 combineerde Niels voor het eerst het spelersbestaan met de functie van trainer en dit is hij sindsdien blijven doen. Hij zal zijn carrière bij Lutlommel V.V. verder zetten in het seizoen 2023-2024. Indien nodig, kan Niels beide rollen blijven vervullen.

Niels Vanpol

Niels is van opleiding criminoloog en is werkzaam voor Psychotherapie ‘De Puzzel’ waarvan hij mede-coördinator is en werkzaam is als therapeut. Hij helpt er eenieders persoonlijke pad te vinden. Zijn slogan luidt ‘Success is not in what you have, but who you are’.  Aan Niels de taak om het LVV-DNA te ontdekken en er weer een sterke ploeg van te maken die elke tegenstrever opnieuw angst inboezemt!

We wensen Niels veel succes met zijn nieuwe opdracht en hopen dan ook om samen prachtige (voetbal)momenten te mogen beleven!

 

Bestuur Lutlommel VV