Resultaat Lutlommel VV - Kaullille FC

Het beloofde niet meteen een mooie voetbalavond te worden; de wind vormde een grote spelbreker om mooi voetbal te zien. Wat de avond interessant maakte; de top zes speelde onderling. Althans dat was de bedoeling, maar de wedstrijd Bocholt VV B - Excelsior Hamont werd in laatste instantie afgelast.

LVV-KFC 01

Het spel ging wat op en neer zonder grote kansen omdat de win dit verhinderde. Tot in de 25e minuut de scheidsrechter op aangeven van de grensrechter de bal op de stip legde. Een koud kunstje voor Vanpol, zelfs in deze weersomstandigheden. Lutlommel 1-0 voor.

LVV-KFC02

Helaas niet voor lang; een minuut later miskijkt doelman Creemers zich op de bal waardoor hij deze niet kan klemmen. Daniels is er als de kippen bij om de 1-1 binnen te tikken. Alles opnieuw te doen voor beide teams. Al moet gezegd dat trainer Rooyakers met rood naar de tribune verwezen werd. Beide teams gaan rusten met deze tussenstand.

Lutlommel weet dat het een goede zaak kan doen, maar slaagt er niet meteen in om een tweede doelpunt te maken. Al waren we bijna getuige van het doelpunt van het jaar. Een verre trap waarbij de bal door de wind gedragen werd, belandde slechts net naast het doel. Dat zou wat geweest zijn.

In de 63e minuut lukt Vanpol zijn tweede doelpunt van de avond en deze levert meteen ook 3 gouden punten op. In de 82e minuut moest Vanderhoydonks van het veld met een rode kaart (2 x geel) waardoor het toch nog spannende laatste 10 minuten werden.