Resultaat Lutlommel VV - Achel VV B

Het beloofde een heerlijke voetbalavond te worden ondanks het herfstweer. Aan publiek geen gebrek; voorafgaand aan de wedstrijd vond de eerste pre-matchdinner van het seizoen plaats. Dankzij de nieuwe kantine konden een 170 aanwezigen genieten van een lekker diner.

PMD LVV01

Jordi Meeus, ritwinnaar van de slotrit op de Champs Elysées tijdens de voorbije Tour de France en ex- jeugdspeler van Lutlommel VV gaf bovendien de aftrap en dat moet de ploeg gemotiveerd en geïnspireerd hebben. De thuisploeg startte furieus en stond na een kwartier reeds 4-0 voor na doelpunten van Dilissen, Meeus (2 x) en Vanpol. Nog voor rust stond het 5-0 na de veertiende van het seizoen van Vanpol.

JM001

De tweede helft was evenwichtiger waarin Achel vanop de stop kon milderen tot 5-1 in de 89e minuut. Zo blijft de thuisploeg aan de leiding met 31/36 en 6 punten voorsprong op de 2e: K. Kabouters Opglabbeek A.

LVV JM KK001

Doelpunten: 6' Dilissen 1-0, 8' Meeus 2-0,  11' Meeus 3-0,  14' Vanpol 4-0, 32' Vanpol 5-0, 89' Dors 5-1

Gele kaarten: 29' Meeus, 66' Boonen, 84' Hendriks, 89' Creemers, 90' Verberne

Scheidsrechter: Jochen Heyligen