Resultaat Lutlommel VV - Sporting Wijchmaal

Alweer een heerlijke voetbalavond in de Konijnenpijp met een vijfde thuisoverwinning voor Lutlommel als gevolg! Zelf smet zijn tienen werd de overwinning over de streep getrokken. Zo blijft Lutlommel de ongeslagen leider met 28/30.

TS

De score werd reeds in de eerste minuut geopend door een owngoal van Dalemans: de thuisploeg van bij de start in een comfortabele positie. Vanpol verdubbelde de de score in de 16 minuut. In de 27e minuut werd Vanpol reeds gewisseld door Wout Moors omwille van een blessure.

team

In de 39e minuut zette de kapitein de leider op een 3-0 voorsprong en de schaapjes op het droge zo leek wel, maar de tweede helft had enkele verrassingen in petto.

In de 57e minuut krijgt de ingevallen Moors rood. Een hard verdict voor het vergrijp, zeker gelet op het feit dat Moors nog gezelschap had van 2 teammaats. LVV bleef echter voetballen. In de 72e minuut bracht Dalemans de score op 3-1 vanop de stip.

Play

Maxhuni zette LVV op 4-1 in de 78e minuut en Jonkers zette de eindscore met 4-2 op het scorebord. Eén ding is zeker: wie doelpunten wil zien, moet momenteel naar Lutlommel VV komen kijken!

team02

Lutlommel: Creemers, Boonen, Winkel, Vandenberk, Houben, Meeus, Maxhuni, Vanpol, Saïdi, Van Och, Jacobs

Wijchmaal: Scheelen, Houben, Segers, N. Vanhove, Dalemens, Palmans, Knooren, K. Vanhove, Vrijsen, Terrasi, Vermijl

Doelpunten: 1' Dalemans 1-0 (owngoal), 16' Vanpol 2-0, 39' Houben 3-0, 72' Dalemans 3-1, 78' Maxhuni 4-1, 89' Jonkers 4-2

Kantine

Vervangingen:  27' W. Moors (Vanpol), 73' Jonkers (Vrijsen), 77' Diepvens (Meeus), 81' Goossens (K. Vanhove), 83' Lannoije (Maxhuni)

Gele kaarten: 59' K. Vanhove, 85' Segers
Rode kaarten: 57' W. Moors

Scheidsrechter: Roger Paeshuyse